Condomi kondomer er en a Europas førende producenter af kondomer. Condomi kondomer er et tysk kvalitetsprodukt som har eksisteret siden 1988. Lige siden 1988 har Condomi kondomer været yderst populære og i dag er Condomi kondomer kendetegnet ved høj kvalitet og konkurrencevenlige priser. Condomi kondomer er kvalitetstestet og CE mærket, ydermere er Condomi kondomer også allergitestet. I dag er det muligt at erhverve sig Condomi kondomer i et væld af farver, former og størrelser.

Condomi kondomer har altid været opmuntret til rimelige og åbne holdninger om seksualitet. Condomi kondomer har været med til at fjerne "kondomer" fra listen over tabuemner, ved altid at opmuntre til åbne holdninger om folks seksualitet. Condomi har i mange år samarbejdet tæt med "Deutsche Aids Hilfe™ samt "Pro Familia" som er tyske grupper der ønsker at gøre deres for at bekæmpe udspredelsen af AIDS. 

Kondombutikken tilbyder det fulde sortiment af Condomi kondomer. Vi har altid Condomi kondomer på lager, dvs. hvis du bestiller dine Condomi kondomer inden kl. 16:00 på alle hverdage sender vi dine kondomer samme dag og du vil ofte have dine Condomi kondomer et par dage dage efter. Kondomer fra Condomi er af højeste kvalitet. Af Condomi kondomer kan vi tilbyde Condomi Max Love, disse Condomi kondomer forlænger elskoven med op til 12 minutter ved hjælp af den påførte bedøvende creme. 9/10 pakker kondomer med bedøvelse vi sælger er Condomi kondomer. Condomi fruit & color er et duft- og farverigt mix af kondomer, som gør sex endnu sjovere. Condomi Stimulation er et rillet og knubbet kondom. Condomi kondomer har selvfølgelig også ekstra tynde kondomer samt store kondomer. Condomi Ultra Thin er et ekstra tyndt kondom. Condomi Nature er et klassisk kondom hvorimod Condomi Strong er et kondom fra Condomi kondomer med ekstra høj brudstyrke. Udover de førnævnte Condomi kondomer består Condomi sortimentet selvfølgelig også af Condomi Supersafe som har påført sæddræbende creme. Condomi XXL er til dem som har brug for noget ekstra stort. Det fulde sortiment af Condomi kondomer må siges at dække over alt hvad hjertet begærer indenfor kondomer.

De mest populære Condomi kondomer er Condomi Max Love, Condomi Ultra Thin samt Condomi Stimulation.
Visning:
Produkter / side
Sorter efter
 - 10 stk. CONDOMI - Max Love Kondomer 

- 10 stk. CONDOMI - Max Love Kondomer

med bedøvende creme 
D:52mm L:183mm T:0,07mm

 - 10 stk. CONDOMI - Mix Kondomer 

- 10 stk. CONDOMI - Mix Kondomer

forskellige med riller, knopper og smag 

 - 10 stk. CONDOMI - Nature Kondomer 

- 10 stk. CONDOMI - Nature Kondomer

neutralt kondom
D:52mm L:180mm T:0,06mm

 - 10 stk. CONDOMI - Ultra Thin Kondomer 

- 10 stk. CONDOMI - Ultra Thin Kondomer

extra tyndt kondom
D:52mm L:185mm T:0,05mm

 - 10 stk. CONDOMI - XXL Kondomer 

- 10 stk. CONDOMI - XXL Kondomer

large kondom
D:54mm L:200mm T:0,06mm

 - CONDOMI Lub 200ml glidecreme 

- CONDOMI Lub 200ml glidecreme

vandbaseret glidecreme i tube
neutral uden farve

Side: